Medicina Muncii


Managementul concediilor medicale

Concediile medicale sunt o adevarata problema pentru angajatorii din ziua de astazi. Absenteismul motivat de aceste concedii poate pune in dificultate de multe ori o societate in procesul ei de productie.

Necesitatea vizarii acestor concedii este un pas inainte in vederea reducerii problemelor de sanatate a angajatilor precum si pentru depistarea concedilor medicale nefondate.

Consultari intre specialistii centrului nostru si responsabilii societatilor comerciale au loc pentru a stabili de comun acord atitudini fata de aceste probleme.

Angajatii cu probleme de sanatate sunt consultati si indrumati spre medici specialisti in vederea diagnosticarii si tratamentului.

Evaluarea locurilor de munca in vederea stabilirii impactului asupra sanatatii angajatului se face de catre specialisti cu vechime in domeniul medicinei de intreprindere.

Prevenirea aparitiei afectiunilor de sezon se poate conduce printr-o profilaxie implementata la locul de munca. Vaccinarea antigripala este o solutie de reducere a costurilor absenteismului din cauze medicale, rezultand o crestere a eficientei pentru angajator .

Art Extension SRLARED
Placerea de a fi la casa ta!